SeaDreamYacht Club- It’s yachting not cruising-
enjoy the difference!

 

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi, som har tosmå luksusskip, som er kjent for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønnet og personlig service.  Alle lugarer har havutsikt og SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsport aktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen. Vi har nå muligheten til å tilby deg en meget god rabatt på utvalgte seilinger i Middelhavet sommer og høst 2016.

Dersom du bestiller innen 15 januar har vi mulighet til å gi deg en rabatt på € 950 pr lugar. En av våre favoritter er seilingen fra Athen 6 august som går gjennom Korintkanalen på vei opp til Dubrovnik. Med en kapasitet på 112 gjester og en besetning på 95 som skjemmer bort gjestene til enhver tid, vil SeaDream gi den ultimate private yacht opplevelse.

Sov under stjernene i ”Balinese dreambeds”, nyt måltider inne eller utforsk nye steder på dag- og kveldstid og opplev ditt eget unike eventyr. Ønsker du å være tidlig ute og sikre deg en lugar i Karibien i november og desember 2016 har vi også gode rabatter og tilby. På utvalgte seilinger kan vi tilby dere en rabatt på 474  € pr lugar.  En av våre favoritter er seilingen 26 november fra St. Thomas til San Juan. Besøk vakre San. John, franske St. Barts og gå ikke glipp av SeaDreams Champagne and Caviar Splash» på stranden på Jost van Dyke.

Royal Caribbean tilbyr spennende reisemål, aktiviteter, sol, bad, kultur og historie. Når du er på et cruise med Royal Caribbean bor du på et flytende resort hvor du pakker ut kofferten en gang og våkner opp til nye steder hver dag.

Ombord finner du et hav av fasiliteter som du aldri tidligere har sett på et cruiseskip. Blant annet finner du surfebølger, skøytebane, klatrevegg, butikker, spa og treningssenter, flere restauranter og kafeer, show og underholdning, bassengområder, barneklubber og mye mer. Et cruise passer for alle aldre. Passer for alle som er aktive personer med et ungt sinn som er ønsker en ferie med både aktivitet og avslapning.

Royal Caribbean International utvikler og vedlikeholder sine skip kontinuerlig, hvilket har resultert i den yngste og mest innovative flåten i verden. Inkludert i deres priser er: cruise basert på innkvartering i dobbelt lugar, alle måltider om bord, aktiviteter, underholdning, tips, skatter og avgifter. Royal Caribbean Cruises Ltd. er et verdensomspennende cruiseselskap som eier og driver Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. De tilbyr cruise til over 500 spennende storbyer og eksotiske øyer verden over.

Gå tilbake til cruise

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å velge det cruiset som passer best for deg.Tlf: 73 88 41 95 eller via ferie@reisevarehuset.no