SeaDreamYacht Club- It’s yachting not cruising-
enjoy the difference!

 

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi, som har tosmå luksusskip, som er kjent for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønnet og personlig service.  Alle lugarer har havutsikt og SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsport aktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen..

Reiseforslag nr 1:

Flott 11-netters seiling som går fra Athen 5. juni 2021 og avsluttes i Venezia 16. juni 2021. 
Om du synes det er litt tidlig på sommeren, så er det en nesten identisk seilingsrute som går i september 2021, men da starter den i Venezia.

Noen av det du får oppleve underveis er Korint Kanalen som deler Peloponnes-halvøya og det greske fastlandet, den er 3,6 km lang og kun 21 meter bred, veggene er svært bratte, 79 meter på det høyeste.  Innseilingen til Kotor i Montenegro kan sammenliknes med å seile inn i en norsk fjord, vakkert.  I Dubrovnik ankrer SeaDream opp rett utenfor gamlebyen regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i middelhavsområdet, og om du har fulgt med på  Game of Thrones drar du kanskje kjensel p» King’s Landing»?  Seilingen forsetter med øyhopping i Kroatia, fantastisk klart vann og herlige små byer. Og så til sist, stå på dekk og nyt den flotte innseilingen til Venezia. 

https://seadream.com/voyages/22122

 

Reiseforslag nr 2:

Cruise og elvecruise på samme seiling.
En spektakulær seiling som starter i Sevilla 26. juni og avsluttes i Bordeaux 7. juli, 11 dager senere.

Her blir skipet liggende til kai den første natten, slik at du kan nyte frokost på dekk og den vakre utsikten neste dag når skipet glir sakte nedover Guadalquivir ut mot havet. Reisen går videre nordover og fra dekk ser du den flotte Algarve kysten passere på vei til Porto. 

I Nord-Spania besøkes en rekke perler i Galicia og Baskerland, blant annet Bilbao kjent for sitt Guggenheim museum.  San Sebastian ble kåret til EUs kulturhovedstad i 2016 og byr på spektakulære badestrender og utsiktspunkt i tillegg til et hav av gourmetrestauranter. Seilingen avsluttes, som den startet med et elvecruise opp elven Garonne inn til Bordeaux.

 

https://seadream.com/voyages/12124

Generelt om SeaDream

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler de er på sin egen private yacht.

Slagordet; It’s yachting, not cruising, står for frihet, intimitet, spontanitet og høy kvalitet.

Husk hos SeaDream er alt inkludert i prisen: Utvendig lugar, gourmet mat og drikke, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter og all tips til personalet.