HVA KJENNETEGNER SEADREAM YACHT CLUB?

 

SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen.
Med en kapasitet på 112 gjester og en besetning på 95 som skjemmer bort gjestene til enhver tid, vil SeaDream gi den ultimate private yachtopplevelse.


Sov under stjernene i ”Balinese dreambeds”, nyt måltider inne eller ute, utforsk nye steder på dag- og kveldstid og opplev ditt eget unike eventyr.
Gjestene elsker også de forskjellige reiserutene som inkluderer en blanding av populære havner sammen med flere mindre, sjarmerende som er utilgjengelige for større fartøyer.
SeaDream Innovation seiler i alle type farvann og SeaDream I og II seiler i Karibien og Middelhavet.

 

Bli bedre kjent med SeaDream Yacht Club:

Hva gjør dette lille luksusskipet så spesielt? Det har ikke underholdning i Las Vegas-stil, flere spiserom eller glitrende salonger.
Hva SeaDream I og II har, er 95 profesjonelle mannskaper for de 112 gjestene som utmerker seg i å forutse og tilby riktig servicenivå.
Skipet har også noe av det flotteste flytende kjøkkenet, og pga alt er inkludert, trenger du ikke hente nøkkelkortet ditt hver gang du vil ha en drink eller en flaske vann.

Middag starter med et utvalg av to eller flere forretter, etterfulgt av en mellomrett med suppe og / eller salat, hjemmelaget sorbé eller frossen yoghurt, og et bredt utvalg av hovedretter som alltid inneholder flere elementer av en internasjonal smak (ofte pasta), storfekjøtt, svinekjøtt, sjømat eller kylling. Noen av hovedretter kan også serveres som en liten forrett. Servitørene lærer raskt alles navn og personlige preferanser, noe som bidrar til den komfortable matopplevelsen.

Når du seiler med SeaDream er alt er inkludert, bortsett fra spabehandlinger og de dyreste vinene i vinkjelleren, du kan sove under stjernene på dekk, kose deg med utflukter og aktiviteter som Caviar Splash, det er gratis vannsport i SeaDreams marina, utsøkt personlig service med nesten en ansatt pr. gjest.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig cruiseprat.

73 88 41 95 - ferie@travelnet.no

 

 

 

Royal Caribbean tilbyr spennende reisemål, aktiviteter, sol, bad, kultur og historie. Når du er på et cruise med Royal Caribbean bor du på et flytende resort hvor du pakker ut kofferten en gang og våkner opp til nye steder hver dag.

Ombord finner du et hav av fasiliteter som du aldri tidligere har sett på et cruiseskip. Blant annet finner du surfebølger, skøytebane, klatrevegg, butikker, spa og treningssenter, flere restauranter og kafeer, show og underholdning, bassengområder, barneklubber og mye mer. Et cruise passer for alle aldre. Passer for alle som er aktive personer med et ungt sinn som er ønsker en ferie med både aktivitet og avslapning.

Royal Caribbean International utvikler og vedlikeholder sine skip kontinuerlig, hvilket har resultert i den yngste og mest innovative flåten i verden. Inkludert i deres priser er: cruise basert på innkvartering i dobbelt lugar, alle måltider om bord, aktiviteter, underholdning, tips, skatter og avgifter. Royal Caribbean Cruises Ltd. er et verdensomspennende cruiseselskap som eier og driver Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. De tilbyr cruise til over 500 spennende storbyer og eksotiske øyer verden over.

Gå tilbake til cruise

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å velge det cruiset som passer best for deg.Tlf: 73 88 41 95 eller via ferie@reisevarehuset.no