HVA KJENNETEGNER SEADREAM YACHT CLUB?

 

SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen.
Med en kapasitet på 112 gjester og en besetning på 95 som skjemmer bort gjestene til enhver tid, vil SeaDream gi den ultimate private yachtopplevelse.


Sov under stjernene i ”Balinese dreambeds”, nyt måltider inne eller ute, utforsk nye steder på dag- og kveldstid og opplev ditt eget unike eventyr.
Gjestene elsker også de forskjellige reiserutene som inkluderer en blanding av populære havner sammen med flere mindre, sjarmerende som er utilgjengelige for større fartøyer.
SeaDream Innovation seiler i alle type farvann og SeaDream I og II seiler i Karibien og Middelhavet.

 

Bli bedre kjent med SeaDream Yacht Club:

Hva gjør dette lille luksusskipet så spesielt? Det har ikke underholdning i Las Vegas-stil, flere spiserom eller glitrende salonger.
Hva SeaDream I og II har, er 95 profesjonelle mannskaper for de 112 gjestene som utmerker seg i å forutse og tilby riktig servicenivå.
Skipet har også noe av det flotteste flytende kjøkkenet, og pga alt er inkludert, trenger du ikke hente nøkkelkortet ditt hver gang du vil ha en drink eller en flaske vann.

Middag starter med et utvalg av to eller flere forretter, etterfulgt av en mellomrett med suppe og / eller salat, hjemmelaget sorbé eller frossen yoghurt, og et bredt utvalg av hovedretter som alltid inneholder flere elementer av en internasjonal smak (ofte pasta), storfekjøtt, svinekjøtt, sjømat eller kylling. Noen av hovedretter kan også serveres som en liten forrett. Servitørene lærer raskt alles navn og personlige preferanser, noe som bidrar til den komfortable matopplevelsen.

Når du seiler med SeaDream er alt er inkludert, bortsett fra spabehandlinger og de dyreste vinene i vinkjelleren, du kan sove under stjernene på dekk, kose deg med utflukter og aktiviteter som Caviar Splash, det er gratis vannsport i SeaDreams marina, utsøkt personlig service med nesten en ansatt pr. gjest.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig cruiseprat.

73 88 41 95 - ferie@travelnet.no