Har du lyst på noe unikt og eksotisk?

 

En vill safari med store dyreopplevelser? Strand og solferie i fantastiske Vietnam? Eller hva med en tur til Antarktis, jordens siste uberørte villmark? Velkommen til fantastiske verdener du knapt trodde eksisterte med nye inntrykk, spennende kulturer, unike historie, nye matopplevelse og gjestfrie mennesker. Vi har i 2019 utvidet vår kompetanse på Asia, Sør Amerika og Afrika. 

Med OrkideEkspressen som medlem i TRAVELNET kjeden er vi en av Norges fremste spesialister på skreddersydde ferie- og opplevelsesreiser til et utvalg eksotiske reisemål.  Med et fokus på kvalitet i alle ledd tilbyr vi håndplukkede hoteller på flere av sine feriemål, fra mindre boutiquehoteller til det ypperste i luksus. 

Med våre samarbeidspartnere verden over, kan vi tilby spennende muligheter for kombinasjonsreiser, utflukter og autentiske opplevelser. Etter som hver reise tilpasses individuelt, legger vi stor vekt på at du som reisende skal få en så god og unik reiseopplevelse som mulig. Vi kan også tilby innholdsrike gruppereiser med faste avganger til flere av sine reisemål. Unn deg en fin reiseopplevelse – kontakt oss i dag, så finner vi reisen som passer best for deg.

Norge er også eksotisk - prøv våre pakketurer i nærområdet!

 

 

Telefon feriereiser: 73 88 41 95 - E-post: ferie.tt@travelnet.no

 

 I mellomtiden kan du drømme deg bort i våre inspirerende reiseblogg

 

 

Kortreist tur til sjarmerende RØROS

Kortreist tur til sjarmerende RØROS

PAKKETUR til RØROS 

Les mer

Øyhopping på Frøya og øyrekka!

Øyhopping på Frøya og øyrekka!

Vi setter sammen spennende og innholdsrike turer til Frøya og øyriket for deg. Spør oss om mulighetene!

Les mer