Har du lyst på noe unikt og eksotisk?

 

En vill safari med store dyreopplevelser? Strand og solferie i fantastiske Vietnam? Eller hva med en tur til Antarktis, jordens siste uberørte villmark? Velkommen til fantastiske verdener du knapt trodde eksisterte med nye inntrykk, spennende kulturer, unike historie, nye matopplevelse og gjestfrie mennesker. Vi har i 2019 utvidet vår kompetanse på Asia, Sør Amerika og Afrika. 

Med OrkideEkspressen som medlem i TRAVELNET kjeden er vi en av Norges fremste spesialister på skreddersydde ferie- og opplevelsesreiser til et utvalg eksotiske reisemål.  Med et fokus på kvalitet i alle ledd tilbyr vi håndplukkede hoteller på flere av sine feriemål, fra mindre boutiquehoteller til det ypperste i luksus. 

Med våre samarbeidspartnere verden over, kan vi tilby spennende muligheter for kombinasjonsreiser, utflukter og autentiske opplevelser. Etter som hver reise tilpasses individuelt, legger vi stor vekt på at du som reisende skal få en så god og unik reiseopplevelse som mulig. Vi kan også tilby innholdsrike gruppereiser med faste avganger til flere av sine reisemål. Unn deg en fin reiseopplevelse – kontakt oss i dag, så finner vi reisen som passer best for deg.

Norge er også eksotisk - prøv våre pakketurer i nærområdet!

 

 

Telefon feriereiser: 73 88 41 95 - E-post: ferie.tt@travelnet.no

 

 I mellomtiden kan du drømme deg bort i våre inspirerende reiseblogg

 

 

Den store Kenya reisen!

Den store Kenya reisen!

DEN STORE KENYAREISEN for hele familien gjerne i kombinasjon med Zanzibar!
Nairobi - Masai Mara - Mara Naboisho

Opplev 5 netter med unike safariopplevelser med
base i ekte bærekraftig wilderness camp!

Se fullt program her

Les mer

Pudder i Polen!

Pudder i Polen!

Zakopane  er et velrenomert vintersportssted å reise til på vinterferie.
Byen regnes faktisk som arnested for den polske skisporten og omtales som Polens vinterhovedstad. 
De mange skientusiastene som besøker området, har gode valgmuligheter i skianleggene, med alt fra flate og lette løyper til bratte nedfarter. De 50 heisene på stedet greier nesten ikke å ta unna alle skiløperne, og det blir åpnet nye heiser hvert år.

Les mer

Trøffeljakt og vinsmaking i Piemonte!

Trøffeljakt og vinsmaking i Piemonte!

​​​​​​​Se for deg å være omringet av vakker natur med et gastronomisk underverk på tallerkenen, kombinert med lokalprodusert vin av ypperste klasse i glasset. Piemonte er en region nordvest i Italia som kan by på alt dette, og mer til. Distriktet er kjent for sin svært høye kvalitet på vin, samt sitt rike mangfold av spennende matvarer bla trøffel.

Les mer

Kortreist tur til sjarmerende RØROS

Kortreist tur til sjarmerende RØROS

PAKKETUR til RØROS 

Les mer

Øyhopping på Frøya og øyrekka!

Øyhopping på Frøya og øyrekka!

Vi setter sammen spennende og innholdsrike turer til Frøya og øyriket for deg. Spør oss om mulighetene!

Les mer