Har du lyst på noe unikt og eksotisk?


En vill safari med store dyreopplevelser? Strand og solferie i fantastiske Vietnam? Eller hva med en tur til Antarktis, jordens siste uberørte villmark? Velkommen til fantastiske verdener du knapt trodde eksisterte med nye inntrykk, spennende kulturer, unike historie, nye matopplevelse og gjestfrie mennesker. Vi har i 2019 utvidet vår kompetanse på Asia, Sør Amerika og Afrika. 

Med OrkideEkspressen som medlem i TRAVELNET kjeden er vi en av Norges fremste spesialister på skreddersydde ferie- og opplevelsesreiser til et utvalg eksotiske reisemål.  Med et fokus på kvalitet i alle ledd tilbyr vi håndplukkede hoteller på flere av sine feriemål, fra mindre boutiquehoteller til det ypperste i luksus. 

Med våre samarbeidspartnere verden over, kan vi tilby spennende muligheter for kombinasjonsreiser, utflukter og autentiske opplevelser. Etter som hver reise tilpasses individuelt, legger vi stor vekt på at du som reisende skal få en så god og unik reiseopplevelse som mulig. Vi kan også tilby innholdsrike gruppereiser med faste avganger til flere av sine reisemål. Unn deg en fin reiseopplevelse – kontakt oss i dag, så finner vi reisen som passer best for deg.

Telefon feriereiser: 73 88 41 95 - E-post: ferie.tt@travelnet.no

 I mellomtiden kan du drømme deg bort i våre inspirerende reiseblogg

Malaysia

Malaysia

En reise til Malaysia lar deg oppleve et land med store kontraster; mellom vestkyst og østkyst, mellom fastlandet og Borneo, mellom storbyen Kuala Lumpur og landsbygda. 

Les mer

Cuba

Cuba

Flere og flere ønsker å reise til Cuba – det «underlige» landet i Karibien, hvor Fidel Castro, og nå hans bror Raul, har styrt i snart 60 år. 

Les mer

Japan

Japan

Knapt noe annet land i verden er så moderne og fremtidsrettet teknologisk, men samtidig så forankret i eldgamle tradisjoner. En reise til Japan er nærmest en reise i framtid og fortid, og vil garantert både forundre og fascinere.

Les mer

Thailand i sommer!

Thailand i sommer!

Thailand er aller mest populært om vinteren, men Thailand passer også svært godt for deg som er 

på utkikk etter et eksotisk reisemål om sommeren.

Les mer

Rundtur i Florida

Rundtur i Florida

Nordmenns favorittreisemål i USA

Les mer

Familiereise i Sør-Afrika

Familiereise i Sør-Afrika

Opplevelser for livet

Les mer

Feriereise Vietnam

Feriereise Vietnam

Opplev fantastiske Vietnam

Les mer