Velkommen om bord på luksusskipet SILVER Dawn

Vi i TRAVELNET Reisevarehuset har ekslusivt fått anledning til å invitere med oss  kunder til å bli med om bord på vakre SILVER Dawn når skipet ankommer havnen i Trondheim.

VI HAR BEGRENSET ANTALL PLASSER PÅ SKIPET SØNDAG 2. JULI 2023

Førstemann til mølla!

  

I løpet av oppholdet om bord skipet, vil man få en guidet tur rundt på skipet, og bli servert en flott lunsj m/drikke til.
Det er begrenset antall plasser, og det er 18 års aldersgrense for å delta.
De som får plass på skips besøket får beskjed innen: 28. juni

 

Program:

11.00                 Oppmøte utenfor cruiseinngangen ved Clarion Hotell og Congress, Brattøra
11.30 -14.30     Lunsj med drikke og omvisning
14.30                 Avstigning

Bindende påmelding Kr 250,- pr person
Alle som deltar på skipsbesøket må huske å ha med passet når de skal gå om bord skipet.
Pga. sikkerhetsårsaker er det nødvendig å sende inn passinformasjon som vil bli sendt til rederiet. All personlig data vil i etterkant bli slettet. 

 

 
 

SILVER Dawn

Silver Dawn er en luksuriøs cruisebåt som tilhører rederiet Silversea Cruises. Skipet er en del av Silverseas "Silver Muse"-klasse og ble lansert i 2021. Det er et femstjerners skip som tilbyr eksklusive opplevelser og førsteklasses tjenester til sine passasjerer.
Silver Dawn har en elegant og moderne design med luksuriøse fasiliteter. Skipet har et utvalg av luksuriøse suiter, inkludert balkongsuiter og ownersuite, som er romslige og godt utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Skipet har også et bredt utvalg av restauranter, barer, salonger og fellesområder hvor passasjerene kan slappe av og nyte deilig mat og drikke.
Cruiseopplevelsen om bord på Silver Dawn inkluderer også en rekke fasiliteter og aktiviteter. Passasjerene kan nyte avslappende stunder i spaet og bassenget, delta i treningstimer i treningsstudioet, oppleve underholdning i teateret og delta i ulike organiserte aktiviteter og arrangementer. Skipet har også et dedikert personale som gir førsteklasses service og oppmerksomhet til passasjerene.
Silver Dawn seiler til forskjellige destinasjoner over hele verden, og tilbyr en rekke reiseruter som inkluderer populære destinasjoner og unike opplevelser. Enten det er Karibien, Middelhavet, Asia eller andre spennende steder, tilbyr Silver Dawn en mulighet til å utforske og oppdage nye kulturer og destinasjoner med stil og luksus.

 

 

Påmelding til skipsbesøk om bord Silverseas SILVER Dawn 2. juli 2023