Velkommen om bord på MSC Fantasia

Vi i CARICA - cruise by TRAVELNET har fått anledning til å invitere med oss nye kunder til å bli med om bord på vakre MSC Fantasia når skipet ankommer havnen i Trondheim.

VI HAR BEGRENSET ANTALL PLASSER PÅ SKIPET TORSDAG 15. JUNI 2023

  

I løpet av oppholdet om bord skipet, vil man få en guidet tur rundt på skipet, og bli servert en flott lunsj m/drikke til.
Det er begrenset antall plasser, og det er 18 års aldersgrense for å delta.
De som får plass på skips besøket får beskjed innen: 2. juni

 

Program:

12.30               Oppmøte utenfor Clarion Hotell og Congress, Brattøra på hjørnet mot kaia.
13.00               Ombordstigning
13.15-14.00    Lunsj med drikke
14.00-15.00    Omvisning skipet
15.00-15.40    Presentasjon av MSC Cruises og Carica- cruise by TRAVELNET
16.00               Avstigning

Bindende påmelding Kr 250,- pr person
Alle som deltar på skipsbesøket må huske å ha med passet når de skal gå om bord skipet.
Pga. sikkerhetsårsaker er det nødvendig å sende inn passinformasjon som vil bli sendt til rederiet. All personlig data vil i etterkant bli slettet. 

 

 
 

MSC Fantasia

MSC Fantasia er et imponerende cruiseskip som tilhører MSC Cruises, en av verdens største cruiseskipoperatører. Skipet ble satt i drift i 2008 og har siden blitt et populært valg blant cruisepassasjerer som søker en luksuriøs opplevelse til sjøs.

MSC Fantasia er et stort skip med en kapasitet på over 4 300 gjester. Det er designet med moderne og elegante innredninger som skaper en luksuriøs atmosfære ombord. Skipet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og underholdning for å sikre at passasjerene får en minneverdig opplevelse.

Når det gjelder mat og drikke, finnes det flere restauranter og spisesteder ombord på MSC Fantasia. Hovedspisesalen serverer et utvalg av deilige retter i en elegant setting, og det finnes også spesialitetsrestauranter som tilbyr alt fra italienske retter til gourmetkjøkken. I tillegg er det flere barer og lounger der man kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drinker.

Når det gjelder underholdning og aktiviteter, har MSC Fantasia noe for enhver smak. Skipet har flere svømmebassenger og boblebad der gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller sole seg på dekk. Det finnes også et velutstyrt treningssenter og et spa der man kan nyte avslappende behandlinger.

For de som liker å være underholdt, tilbyr MSC Fantasia en rekke show og forestillinger i teateret ombord. Det er også en kino, et kasino og flere barer der gjestene kan nyte musikk og danse.

For barn og familier er det et eget område kalt "Doremi Castle", som er en lekeplass og aktivitetssenter for barn i alle aldre. Det er også et barnebasseng og et ungdomsrom for de litt eldre barna.

MSC Fantasia seiler til ulike destinasjoner rundt om i verden, inkludert Middelhavet, Karibien og Det indiske hav. På landutfluktene kan gjestene oppleve spennende kultur, naturskjønne omgivelser og utforske interessante steder.

Kort oppsummert er MSC Fantasia et imponerende cruiseskip med et bredt spekter av fasiliteter og underholdning. Uansett om man ønsker å slappe av og nyte luksusen ombord eller delta i spennende aktiviteter, er det noe for enhver smak på MSC Fantasia.

 

 

Påmelding til skipsbesøk om bord MSC Fantasia torsdag 15. juni 2023