Cuba

Cuba

Flere og flere ønsker å reise til Cuba – det «underlige» landet i Karibien, hvor Fidel Castro, og nå hans bror Raul, har styrt i snart 60 år. 

Styresettet har selvfølgelig satt sitt preg på Cuba – på godt og vondt. Turisme er nå Cubas viktigste inntektskilde, og stadig nye luksushoteller bygges på de mest kjente badestedene. Disse har alt tilreisende kan ønske seg. Du kan reise til Cuba som du kan reise til hvilken som helst annen øy i Karibien. Cuba har det samme klimaet, de samme flotte strendene og blått hav du sjelden har sett maken til. Men en reise til Cuba gir så mye mer! 

Legg reisen til Cuba utenom turistløypene og opplev cubanske barn som spiller Cubas nasjonalsport, baseball, i gatene etter skoletid. Mannfolkene som trofast «mekker» på sine 50-talls amerikanere for å holde dem gående en stund til, eller samles rundt et slag domino. Lyden av musikk og TV-apparater gjennom åpne vinduer. Grisen og hønene i bakgården. De gamle vakre bygningene, nedslitte – men fulle av sjarm. Kongepalmene som med sine 30 meter dominerer det cubanske landskapet. De små søvnige landsbyene og selvfølgelig storbyen og hovedstaden Havana.

Det er likevel cubanerne som gjør Cuba. Blandingen av spanjoler, afrikanere og asiater har skapt et fargerikt og tolerant folkeferd som vil være med å gjøre din reise til Cuba til en uforglemmelig opplevelser.

Reiseforslag Cuba rundt homestay

Kontakt oss for din Cuba reise:
73 88 41 95 - ferie.tt@travelnet.no

 


 

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer