Familiereise i Sør-Afrika

Familiereise i Sør-Afrika

Opplevelser for livet

Forslagstur:
3 netter Saltrock Beach & Hotel Resort. Ved ankomst i Durban plukker dere opp leiebilen på flyplassen og kjører til Saltrock Beach Hotel, mindre enn en times kjøring. Salt Rock Hotel ligger ved byen Ballito, ca 5 mil nord for Durban, langs det som kalles Dolphin Coast. Her er det stor sjanse for å se ‘Bottlenose Dolphins’ som holder til i farvannene utenfor hotellet. Kort avstand til flere anerkjente golfbaner og et av de største shoppingsentre på den sørlige halvkule.


3 netter Rhino Coast Guesthouse, St Lucia
. Det er cirka 20 mil til St Lucia. Rhino Coast Guest House er et hyggelig gjestehus i den lille byen St Lucia, med gangavstand til et antall restauranter. Rommene har air-condition og en-suite bad. Frokost serveres i hagen ved siden av svømmebassenget. Dette er et perfekt utgangspunkt for å utforske St Lucia og iSimangaliso Wetland Park med sine mange antiloper og berømte Cape Vidal, en av Sør-Afrikas aller vakreste strender. En av de mest populære aktivitetene i St Lucia er elvecruiset der man kommer nær innpå flodhester og kongeørn.


2 netter Foresters Arms Hotel, Swaziland,

I dag går turen videre til spennende Swaziland. Kongeriket Swaziland er gammelt, fredfullt, utrolig variert og helt unikt; det siste tradisjonelle kongedømmet i Afrika. Swazi-folket er muntre og hyggelige, og har bevart deres rike kulturer og tradisjoner som en vesentlig del av hverdagen og mystiske og fargerike seremonier holdes årlig. Foresters Arms hotel ligger på 90 hektar vakkert Swaziland høyland i hjertet av kongeriket. Av aktiviteter finnes riding, vandeturer, sykling, fiske og golf.

4 netter Bushwise Safari Lodge, Kruger Nasjonalpark. Leiebilen leveres i Nelspruit og dere blir hentet av Bushwise Safari. 

Kruger Nasjonalpark – bare navnet vekker stemningsfulle bilder av klare vintermorgener med orange soloppgang i horisonten, de grytidlige morgenkallene fra løvene i det fjerne og de vrinskende alarmropene fra sebraen; den søte duften av Mor Afrikas største paradis, alt er klart for nok en dag med store eventyr; og når dagen i bushen, følelsen av hyenenes vandring og rop i nattens mørke.

Kruger Nasjonalpark er en av de best bevarte økosystemer i det sørlige Afrika. Parken huser et dyre- og fugleliv uten
sidestykke og blir ivaretatt av et av verdens mest sofistikerte programmer.  

Parken byr på safariopplevelser blant de aller beste i hele Afrika. Parken ble til i 1898 for å beskytte dyrene og naturen i Sør Afrikas lowveld og er på over 2 millioner hektar med et mangfold av liv. Parkens avanserte miljøbevisste forvaltning er verdens ledende. Kruger er flaggskipet til Sør-Afrikas nasjonalparker og er hjem til et imponerende antall arter: 336 trær, 49 fisk, 34 amfibium, 114 krypdyr, 507 fugler og 147 pattedyr! Kruger er også rik på menneskelig historie fra San folkets tid.

Bushwise Safari Lodge er en liten og personlig lodge beliggende på breddene av Crocodile River, på grensen til den sørlige og mest dyrerike delen av Kruger parken. Vertskapet gjør alt for at dere skal få et minneverdig opphold og en ekte bush-opplevelse! Frokost, middag og 1 safariaktivitet daglig inkludert. Inkludert er også en dagstur til Mosambik!

Avreise med shuttle til Johannesburg flyplass for fly hjem. Kjøreturen tar ca. 5 timer.


Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Tlf: 73 88 41 95 eller via ferie@reisevarehuset.noDel på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer