Malaysia

Malaysia

En reise til Malaysia lar deg oppleve et land med store kontraster; mellom vestkyst og østkyst, mellom fastlandet og Borneo, mellom storbyen Kuala Lumpur og landsbygda. 

Malaysia er et land der du kan oppleve 130 millioner år gammel regnskog den ene dagen, for så å spille golf på noen av verdens beste golfbaner den neste. Der du kan handle på markedet i Kota Bharu på vei til Perhentian og på Times Square i Kuala Lumpur – med 1.000 butikker og innendørs berg- og dalbane – før du reiser hjem.

I Malaysia kan du sitte på en veranda på et gammelt kolonihotell og nippe til en gin tonic, eller drikke risvin i et langhus på Borneo. Der du kan ta på deg anorakken og dra opp i høylandet for å bestige Sørøst-Asias høyeste fjell, eller rusle barbent på en kilometer lang strand. Et land der en av ibanfolket på Borneo rusler av gårde gjennom jungelen til pepperplantene sine, mens en forretningsmann fra Kuala Lumpur begir seg nedover ”Multimediasuperkorridoren” til Putrajaya, Malaysias nye administrative senter.

Malaysia er et land der det er like vanlig å se kinesere tenne røkelsespinner i et kinesisk tempel, som å se muslimer på vei til fredagsbønnen. Kanskje vil kontrastene etter hvert forsvinne – Malaysia er et land i rivende utvikling. I mellomtiden – unn deg en reise til Malaysia og nyt det hele. Ikke bare det ”gamle” og pittoreske, men også det moderne Malaysia er verdt å reise til.

Les vår blogg fra Malaysia: Fra Penang til Kualalumpur
Klassisk rundreise Borneo

Kontakt vår ferieavdeling for din Malaysia reise: 
73 88 41 95 - ferie.tt@travelnet.no

 


 

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer