NCL

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er det eneste rederiet som tilbyr det unike Freestyle konseptet som gir deg en helt annen frihet og fleksibilitet, dette er noe vi nordmenn elsker!

Vi kan hjelpe dere med alt som gjelder skipene, lugarene, maten, underholdningstilbudet, aktiviteter, utfluktsprogram, destinasjonene osv. Som kunde hos oss får du den informasjonen du trenger for å forberede deg og gjennomføre en perfekt cruiseferie.

Freestyle Living
Fleksibelt, personlig og luksuriøst. Hos NCL kan du velge mellom inntil 34 forskjellige lugartyper og beliggenhet i skipet, dette gjør at du kan planlegge din cruiseopplevelse ennå bedre. NCL tilbyr alt fra de rimeligste innvendige lugarene til de største villa og suitene som finnes. Den mest populære kategorien er
balkonglugaren, fornuftige priser og akkurat det du ønsker deg til aktive eller late dager til havs. Uansett hvilken lugartype du velger vil du bli møtt av en
lugarbetjening som alltid har et smil og en hjelpende hånd å tilby, det er bare å la seg skjemme bort!

Freestyle Aktiv
Mange velger cruise fordi de ønsker å se flere steder på en reise, andre fordi de rett og slett stortrives om bord. Noen vil gjøre mest mulig, andre vil gjøre minst mulig. NCL kan tilby noe for alle, ung eller gammel, aktiv eller tilbakelent. Sportsaktiviteter, organiserte spill og konkurranser, kurs og forelesninger, det foregår hundrevis av aktiviteter ombord i løpet av cruiset ditt. Det er imidlertid alltid en solseng, en rolig lounge eller full room service til lugaren tilgjengelig hvis du ønsker det isteden.

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer