Rundtur i Florida

Rundtur i Florida

Nordmenns favorittreisemål i USA

Florida er nordmenns favoritt reisemål i USA og det er ikke uten grunn. Florida har et behagelig klima hele året, og gir deg en perfekt blanding av opplevelser og avkobling, langstrakte strender og utallige fornøyelser. Det er helt naturlig å kalle Florida ”The Sunshine State”. Det hersker liten tvil om at Florida en gang for alle har befestet sin posisjon som USA´s ledende turistområde. Alternativene er mange og det er bare å velge!

En populær kombinasjon er en ukes opphold i Orlando. Her er det full fart med masse spennende fornøyelsesparker for store og små. En perfekt kombinasjon er en ukes avslapping langs Floridas flotte vestkyst. Her er strendene flotte og klimaet godt. 

Miami  i Florida er blitt en av USA's mest populære og trendy byer og det er lett å forstå hvorfor. South Beach har et pulserende natteliv og flotte strender. Her finner du det berømte Art Deco distriktet. Dette er stedet for deg som vil bo der alt skjer. Det kryr av kafeer, restauranter, barer og nattklubber. Nærmere 70 % av innbyggerene i Miami kommer fra latinamerikanske land. Dette gir byen et spennende og eksotisk preg.Besøk områder som Little Havana og du er plutselig i en ny og spennende verden. Miami er også verdens største cruisehavn. Miami har mye bra shopping. De beste områdene for shopping er den nedre delen av Collins Avenue mellom 5th og 10th Street. Lincoln Road kan også anbefales. Her finner du bl.a. en hyggelig gågate med koselige kafeer og spennende butikker. Miami har også mange store shoppingsentre, som Aventura Mall og Dadeland Mall. Et annet hyggelig område er Bayside Mall. Dette mindre shoppingsenteret ligger rett ved cruisehavnen. Her finner du flere butikker og restauranter, bl.a. Hard Rock Cafe.

Forslag på til hoteller i Fort Lauderdale 
Hilton Fort Lauderdale Marina ****
Ved bredden av Fort Lauderdales kjente Intracoastal Waterway. 

Forslag hotell Key West
Crowne Plaza La Concha ****
Clearwater Beach & St. Pete Beach
  
Floridas vestkyst ligger ved Mexicogolfen. Her er bølgene mindre enn på Atlanterhavskysten, strendene finere og atmostfæren er mer avslappende. Området kan skryte av en gjennomsnitt på 361 soldager i året, og milde temperaturer året rundt.

Tampa og St. Petersburg er de største byene i området. Langs kyststripen ligger det hvite strender på rekke og rad, og det er flotte forhold for golf, seiling, dykking, vannsport og havfiske.

Den 56 km lang hvite sandstranden som streker seg forbi Clearwater Beach er meget familievennlig: den er langgrunn med lite bølger, og huser Pier 60 Park med sin daglig solnedgang festival, lekeplass, salgsboder og fiskemuligheter.

I området finner du De Soto Beach, som ble kåret til USA's beste strand i 2005! Strandferien i Clearwater kan lett kombineres med et opphold i Orlando, som bare er ca halvannen times kjøring unna. Sør for Clearwater Beach, ligger det idylliske området Sarasota som også er kjent for sine fantastiske strender. Clearwater har flere teatre som tilbyr alt fra familieforestillinger til klassiske oppsetninger. Det er få klubber og barer. Nattklubber finnes på de største hotellene.

Sarasota tilbyr variert restauranttilbud, opera, ballett, klassiske konserter, musikaler, teater og ”dinner shows”.
St Petersburg/Clearwater området strekker seg langt nedover kysten. Leiebil er et must! 


Busch Gardens

Kjent fornøyelsespark og dyrehage beliggende i Tampa, 45 minutter kjøring fra Clearwater. Flere berg-og dalbaner, vannrutsjebaner og et stort antall forskjellige dyr fra hele verden. En opplevelsespark for hele familien, som virkelig bør besøkes!

Prøv havfiske
Clearwater Beach er et flott område for dypvannsfiske og det finnes flere selskaper som tilbyr turer. Du kan velge å
reise sammen med andre eller chartre en hel båt alene. Turene er av ulik varighet, fra ca 5 timer og opp til flere dager med overnatting.

Middagscruise
Nyt den fantastiske solnedgangen ombord en yacht, mens du nyter god mat og musikk. Turene er av ulik varighet og det er pgså mulig å få lunch-cruise hvis ønskelig.

Salvador Dali Museum
Verdens mest omfattende samling av Salvador Dalis arbeider, 35 minutter kjøring fra Clearwater.

Dette er kun smakebiter av hva som kan oppleves spør oss TRAVELNET Reisevarehuset så setter vi sammen pakker som er skreddersyd deg og dine ønsker.

 

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Tlf: 73 88 41 95 eller via ferie@reisevarehuset.no

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer