Vista Travel

Cruise på mindre fartøy er helt spesielt. Hos Vista Travel kan du velge mellom katamaran som seiler mellom øyene i Galapagos, Sea Clouds staselige seilskuter, Sea Dreams yacht med plass til kun 100 passasjerer og spennende  ekspedisjonscruise. Valgene er mange – valget er ditt.


Elvecruise – reisen der severdighetene kommer til deg
Det finnes neppe en reiseopplevelse som er så vidunderlig avslappet og samtidig byr på så mye innhold som elvecruise. Vi tilbyr førsteklasses elvecruise på på de fleste europeiske elver. Hva med for eksempel et sykkelcruise i Holland eller Tyskland? Gå i land og hopp på sykkelen når du har lyst og vend tilbake til skipet et annet sted langs elven.
 
Vil du reise lengre av sted på ferie, anbefaler vi elvecruise på for eksempel Mekong, Mississippi eller Amazonas. Nyt late dager om bord og opplev samtidig det varierte livet langs elvene.
 
Ferie på skinner - reis med privattog
Å reise med tog på privat jernbane er en eksotisk og avslappende reiseform. Reis med  privattog på den transibirske jernbane eller velg en reise med luksustog i India, Donau Ekspress, Rovos Rail eller et av de spanske togene Al Andalus, El Transcantabrico eller la Robla.

 

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

RING VÅR 
FERIEAVDELING 
73 88 41 95

Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.
Husk: Er du bedriftskunde hos oss, får du ekstra gode priser på feriereiser. 

Sorter på kategorier Minimer