Vi jobber med alt fra små grupper og incentives på 10 personer opp til flere hundre. Mange bruker oss i forbindelse med riksmøter, kjedemøter, kick-off og bonusturer. Både store og små arrangementer kan vi væremed å tilrettelegge. Vi har gode kontakter både i inn- og utland, og husk at vi også formidler og arrangerer store konferanser i Norge! Ønsker dere å gjøre noe ekstra for de beste kundene - eller for de ansatte, kan vi tilby mange typer aktiviteter og arrangementer. Vi kan være med å planlegge alt ned til minste detalj og presenterer varierte programmer med alt inkludert.

Send oss en henvendelse

Åshild Njåstad

Åshild Njåstad

Åshild kom til oss våren 2003 etter flere års erfaring fra andre reisebyrå. Hun har blant annet vært turoperatør på Svalbard. Åshild har gruppereiser som spesialfelt.

gruppe.tt@travelnet.no

Knut Grønvik

Knut Grønvik

Knut ble ansatt hos oss våren 2001. Han har tidligere jobbet med forretningsreiser, men har de siste årene hatt grupper som spesialfelt. Knut er godt over middels fotballinteressert og London-frelst.

gruppe.tt@travelnet.no

Rigmor Rye Fillingsnes

Rigmor Rye Fillingsnes

Da Rigmor kom til oss våren 2006, jobbet hun mest med ferie- og fritidsmarkedet. I dag håndterer hun store og små gruppereiser i inn- og utland. Hun er også en av våre eminente cruiseeksperter.

gruppe.tt@travelnet.no

Sylviann Sandvik

Sylviann Sandvik

Sylviann startet hos oss i 2012 etter mange år i bransjen, sist i forretningsreisebyrået HRG Nordic. Hun har jobbet med både grupper og enkeltreisende, og har gruppereiser som spesialfelt.

gruppe.tt@travelnet.no

Trude Fiksdal

Trude Fiksdal

Trude kom til oss våren 2011. Da hadde hun allerede 16 års erfaring fra ferie- og fritidsmarkedet i blant annet Apollo. Trude er en av våre storbyeksperter.

gruppe.tt@travelnet.no

  • Fottur i Cinque Terre

    Opplev det unike Cinque Terre-området i Italia.


    Les mer