Vi jobber med alt fra små grupper og incentives på 10 personer opp til flere hundre. Mange bruker oss i forbindelse med riksmøter, kjedemøter, kick-off og bonusturer. Både store og små arrangementer kan vi væremed å tilrettelegge. Vi har gode kontakter både i inn- og utland, og husk at vi også formidler og arrangerer store konferanser i Norge! Ønsker dere å gjøre noe ekstra for de beste kundene - eller for de ansatte, kan vi tilby mange typer aktiviteter og arrangementer. Vi kan være med å planlegge alt ned til minste detalj og presenterer varierte programmer med alt inkludert.

Send oss en henvendelse

Knut Grønvik

Knut Grønvik

Senior reisekonsulent med spesialfelt gruppe- og sportsreiser.

Knut ble ansatt hos oss våren 2001. Han har tidligere jobbet med forretningsreiser, men har de siste årene hatt grupper som spesialfelt. Knut er godt over middels fotballinteressert og London-frelst.

gruppe.tt@travelnet.no

Lena Tranmæl

Lena Tranmæl

Senior reisekonsulent med spesialfelt ferie forretning og gruppereiser.

Lena har jobbet med reiseliv siden 1995. I 2003 kom hun til oss fra Tvete Reisebyrå. Lena betjener både ferie, gruppe og forretnings-kunder og er en av våre cruise-eksperter.

ferie.tt@travelnet.no

Marianne Wiberg

Marianne Wiberg

Group Sales & Production

Har lang og bred erfaring innen hotell- og reiselivsbransjen, fra Nordic Choice Hotels og Color Line. Hun begynte hos oss våren 2006 og har Tallink Silja som sitt spesialfelt hvor hun betjener både individuelle reisende og grupper.   

tallinksilja@tallinksilja.no

 

Rigmor Rye Fillingsnes

Rigmor Rye Fillingsnes

Senior reisekonsulent med spesialfelt grupper.

Da Rigmor kom til oss våren 2006, jobbet hun mest med ferie- og fritidsmarkedet. I dag håndterer hun store og små gruppereiser i inn- og utland. Hun er også en av våre eminente cruiseeksperter.

gruppe.tt@travelnet.no

Sylviann Sandvik

Sylviann Sandvik

Sylviann Sandvik

Senior reisekonsulent med spesialfelt gruppe

Sylviann startet hos oss i januar 2012. Hun har jobbet over 20 år i bransjen både med individuelle forretningsreisende og gruppeturer.

Hun var hos både Berg Hansen og HRG før hun begynte hos oss.

Hun har studert reiseliv i Spania og ved universitetet i Brighton UK.

gruppe.tt@travelnet.no

  • Fottur i Cinque Terre

    Opplev det unike Cinque Terre-området i Italia.


    Les mer