Roma

20. februar 2013

Historisk og flott!

Roma er en av våre absolutt største favoritter. Her vandrer du praktisk talt gjennom historien, og byen er på mange måter et museum i seg selv. Besøk Spanske trappen, Pantheon, Colosseum samt Trevifontenen. Ta en espresso på Piazza Navona, shopping i Via Condotti og avslutt kvelden i trivelige Trastevere. Husk også italienernes berømte iskrem, gelato med mange forskjellige smaksvarianter.

 

 

Forslag til hotell: 
Fortyseven Hotel 4 *

Et trivelig hotell som åpnet i 2004. Ligger sentralt i Roma i nærheten av Kapitolium med de fleste av Romas historiske monumenter i gangavstand. Innredningen er elegant i art deco stil med en trivelig bakgård og en flott tak terrasse med restaurant med utsikt.

Dag 1
Transport fra flyplassen til hotellet med skandinavisk talende guide. Felles middag på hotellets takterrasse
Ankomst Transport fra flyplassen til hotellet med skandinavisk talende guide. Felles middag på hotellets takterrasse Meny:


Dag 2

Guiden, henter gruppen på hotellet for en utflukt til fots. Guiden deler ut høretelefoner til gruppen på hotellet. Gruppen skal også inn i Colosseum. Turen avsluttes med lunsj klokken 13:00.
Antikke Roma: Halvdagsutflukt til fots fra hotellet. Dere besøker Kapitoliumkullen, Forum Romanum, hjertet i det Keiserlige Roma med sine offentlige torg, tempel og domstoler og Colosseum et av de mest imponerende monumenter i Roma.Lunsj på restauranten InRoma der bord er reservert på terassen. Nærheten til hotellet er bra om noen gjerne vil gå innom hotellet før de eventuelt drar på shopping,etc.


Gruppen har egentid etter lunsj fram til middag med avreise fra hotellet.

 

Middag på vingård (utflukt med buss)
Reiselederen, henter gruppen på hotellet med buss med avreise til vindistriktet Castelli Romani.
Før middag rekker man en kort promenadetur i dette vakre området.
Ankomst og visning av gården
Middag og vinsmaking
Vinsmaking av 2 hvite viner og 2 røde viner. Til middag vil det bli servert litt forskjellig, kyllingbiter i sitron, ovnstekt potet, kjøtt, salat, lokale oster med gårdens marmellader, etc.
Retur til hotellet etter middagen.

Dag 3
Frokost på hotellet.
Dagen til fri disposisjon fram til felles middag på kvelden.
Middag Ristorante Vinando
En trivelig restaurant med veggene fylt av vinflasker med beliggenhet på et lite torg i det jødiske kvarteret. Restauranten ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Dag 4
Hjemreise, buss fra hotellet til flyplassen uten guide.

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn