Vi jobber med alt fra små grupper og incentives på 10 personer opp til flere hundre. Mange bruker oss i forbindelse med riksmøter, kjedemøter, kick-off og bonusturer. Både store og små arrangementer kan vi væremed å tilrettelegge. Vi har gode kontakter både i inn- og utland, og husk at vi også formidler og arrangerer store konferanser i Norge! Ønsker dere å gjøre noe ekstra for de beste kundene - eller for de ansatte, kan vi tilby mange typer aktiviteter og arrangementer. Vi kan være med å planlegge alt ned til minste detalj og presenterer varierte programmer med alt inkludert.

Send oss en henvendelse

Knut Grønvik

Knut Grønvik

Senior reisekonsulent med spesialfelt gruppe- og sportsreiser.

Knut ble ansatt hos oss våren 2001. Han har tidligere jobbet med forretningsreiser, men har de siste årene hatt grupper som spesialfelt. Knut er godt over middels fotballinteressert og London-frelst.

gruppe.tt@travelnet.no

Lena Tranmæl

Lena Tranmæl

Senior reisekonsulent med spesialfelt ferie forretning og gruppereiser.

Lena har jobbet med reiseliv siden 1995. I 2003 kom hun til oss fra Tvete Reisebyrå. Lena betjener både ferie, gruppe og forretnings-kunder og er en av våre cruise-eksperter.

ferie.tt@travelnet.no

Marianne Wiberg

Marianne Wiberg

Group Sales & Production

Har lang og bred erfaring innen hotell- og reiselivsbransjen, fra Nordic Choice Hotels og Color Line. Hun begynte hos oss våren 2006 og har Tallink Silja som sitt spesialfelt hvor hun betjener både individuelle reisende og grupper.   

tallinksilja@tallinksilja.no

 

Rigmor Rye Fillingsnes

Rigmor Rye Fillingsnes

Senior reisekonsulent med spesialfelt grupper.

Da Rigmor kom til oss våren 2006, jobbet hun mest med ferie- og fritidsmarkedet. I dag håndterer hun store og små gruppereiser i inn- og utland. Hun er også en av våre eminente cruiseeksperter.

gruppe.tt@travelnet.no

Sylviann Sandvik

Sylviann Sandvik

Sylviann Sandvik

Senior reisekonsulent med spesialfelt gruppe

Sylviann startet hos oss i januar 2012. Hun har jobbet over 20 år i bransjen både med individuelle forretningsreisende og gruppeturer.

Hun var hos både Berg Hansen og HRG før hun begynte hos oss.

Hun har studert reiseliv i Spania og ved universitetet i Brighton UK.

gruppe.tt@travelnet.no

 • Pudder i Polen!

  Zakopane  er et velrenomert vintersportssted å reise til på vinterferie.
  Byen regnes faktisk som arnested for den polske skisporten og omtales som Polens vinterhovedstad. 
  De mange skientusiastene som besøker området, har gode valgmuligheter i skianleggene, med alt fra flate og lette løyper til bratte nedfarter. De 50 heisene på stedet greier nesten ikke å ta unna alle skiløperne, og det blir åpnet nye heiser hvert år.

  Les mer

 • Trøffeljakt og vinsmaking i Piemonte!

  ​​​​​​​Se for deg å være omringet av vakker natur med et gastronomisk underverk på tallerkenen, kombinert med lokalprodusert vin av ypperste klasse i glasset. Piemonte er en region nordvest i Italia som kan by på alt dette, og mer til. Distriktet er kjent for sin svært høye kvalitet på vin, samt sitt rike mangfold av spennende matvarer bla trøffel.

  Les mer