Norwegian med nye direkteruter fra Bergen

20. juni 2019

 Norwegian starter nye direkteruter til fire byer i Europa og øker frekvensen på eksisterende flyruter. 

Fra slutten av oktober kan bergensere glede seg over direkteruter til fire nye destinasjoner: Manchester, Tenerife, Palanga/Klaipeda og Gdansk.
 I tillegg øker Norwegian frekvensen på sine ruter fra Bergen til Krakow (fra to til fire ukentlige avganger) og Bergen til Alicante (fra tre til fem ukentlige avganger).

 I tillegg forlenges Norwegians rute mellom Bergen og Evenes.– Vi ser frem til å tilby bergensere fire helt nye direkteruter. Dette er spesielt gode nyheter for alle Manchester United-fans som vil se Solskjær ta fatt på en ny Premiere League-sesong på Old Trafford. 

Fra slutten av oktober øker vi også antall avganger på direkterutene til Alicante og Krakow og forlenger ruten mellom Bergen og Evenes slik at bergensere skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Dette er rutene:

To ukentlige avganger fra Bergen til Manchester fra 28.oktober
To ukentlige avganger fra Bergen til Gdansk fra 27.oktober
En ukentlig avgang fra Bergen til Tenerife fra 29.oktober
To ukentlige avganger fra Bergen til Palanga/Klaipeda fra 30.oktober
To ukentlige avganger fra Bergen til Evenes fra 28.oktober

– Vi ønsker Norwegian velkommen med de nye, varierte rutene. Nå får Vestlendinger enda flere valgmuligheter direkte fra Bergen. At Palanga i Litauen nå er på rutekartet er spennende – en helt ny destinasjon for oss. For solglade bergensere er også bedret forbindelse til Tenerife og Alicante noe å se frem til, sier lufthavndirektør Øystein Skaar

 

Kilde: Travelnews

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

Søk i nyhetsarkivet Minimer