Lisbet Vikan
/ Kategorier: Nyheter

Ny lavprisrute mellom Bodø og Tromsø

Nå kan du reise med FlyViking mellom Bodø og Tromsø alle hverdager, og videre nordover til Hammerfest.

 Senere vil de også tilby ruter til flere destinasjoner. FlyVikings mål er å gradvis kunne legge til flere ruter i hele Norge.Nord-Norges nye lavprisselskap FlyViking er nå klar for å starte opp med ruter mellom byer i nord. Forretningskonseptet er lavprisreiser og de sier at billettprisene skal ligge mellom 499 og 999.

– Det er sunt med konkurranse og det vil gi lave billettpriser for våre passasjerer. Denne nye flyruta vil blant annet knytte sammen de to største byene i nord, sier lufthavnsjef Inger-Hilde Tobiassen.Med Ola Giæver Jr. i spissen, landet FlyViking for første gang på Bodø lufthavn mandag 27. mars kl 08:35. De tok av igjen mot Tromsø etter en kort bakkestopp. Deretter fortsatte flyet videre til Hammerfest.

 

– FlyViking ønsker å bidra til økt konkurranse, til flere reisealternativer og derigjennom bidra til utvikling av de lokalsamfunn som er berørt. Hvis selskapet i tillegg klarer å oppnå god tilfredshet hos sine reisende kunder, vil dette også kunne bli en lønnsom forretning for de aksjonærene som har vist oss tillit, sier selskapet i en melding.

 

Kilde: Travelnews

Forrige artikkel KROATIA årets ferievinner!
Neste artikkel Reis via Oslo - og en helt ny verden åpner seg.
Print
3998

x
Søk i nyhetsarkivet Minimer