Lisbeth Vikan
/ Kategorier: Nyheter

Nytt matkonsept i SAS

KUBEN - SAS NYE MATKONSEPT

Det skal være behagelig å reise med SAS, selv når det er tid for en matbit. Å spise i små, trange omgivelser kan være problematisk, spesielt hvis du vil lese eller jobbe samtidig. Med vårt nye matkonsept, Kuben, får du bedre og enklere måltider om bord på flyet. Alt for at du skal kunne benytte tiden din så effektivt som mulig. 

FRA JORD TIL LUFT
Jo ferskere mat, desto bedre smak. Uansett om den serveres på en restaurant eller om bord på et fly. I det nye matsortimentet har lokale råvarer nøye blitt valgt ut, før de pakkes for servering om bord i flyet. Se filmen om vårt nye matkonsept.  

SAS HEAD CHEF OM MATEN
“En av tingene vi har gjort, er å utvikle ti nye brødtyper som er en blanding av brød, muffins og scones og fylt dem med skandinaviske smaksopplevelser. Så istedenfor et stykke hardt brød og kaldt smør, vil du få brød med smak av skogsopp og pinjekjerner, eller med innbakt Jarlsberg-ost.”
– Peter Lawrance, SAS Head Chef.

Kilde SAS

Forrige artikkel Fri mobilbruk over hele EU
Neste artikkel Norwegian med ny rute fra Paris til Denver.
Print
2507

x
Søk i nyhetsarkivet Minimer