Nytt matkonsept i SAS

27. juni 2017

KUBEN - SAS NYE MATKONSEPT

Det skal være behagelig å reise med SAS, selv når det er tid for en matbit. Å spise i små, trange omgivelser kan være problematisk, spesielt hvis du vil lese eller jobbe samtidig. Med vårt nye matkonsept, Kuben, får du bedre og enklere måltider om bord på flyet. Alt for at du skal kunne benytte tiden din så effektivt som mulig. 

FRA JORD TIL LUFT
Jo ferskere mat, desto bedre smak. Uansett om den serveres på en restaurant eller om bord på et fly. I det nye matsortimentet har lokale råvarer nøye blitt valgt ut, før de pakkes for servering om bord i flyet. Se filmen om vårt nye matkonsept.  

SAS HEAD CHEF OM MATEN
“En av tingene vi har gjort, er å utvikle ti nye brødtyper som er en blanding av brød, muffins og scones og fylt dem med skandinaviske smaksopplevelser. Så istedenfor et stykke hardt brød og kaldt smør, vil du få brød med smak av skogsopp og pinjekjerner, eller med innbakt Jarlsberg-ost.”
– Peter Lawrance, SAS Head Chef.

Kilde SAS

Del på Twitter Del på Facebook Del på LinkedIn

Søk i nyhetsarkivet Minimer
aksaray escort canakkale escort elazig escort gaziantep escort giresun escort malatya escort manisa escort tekirdag escort mardin escort kocaeli escort eskisehir escort osmaniye escort