Kjeden TRAVELNET Norway

- et selvstendig, privateid selskap med hovedkontor i Trondheim.

TRAVELNET er en av de store reiselivsaktørene i Norge med vel 60 ansatte i kjeden. Kjeden omfatter reisebyrå fordelt over store deler av landet. Vi samarbeider med Travel Support Suppliers i Sverige. TRAVELNETs medlemmer betjener både forretnings- og privatmarkedet.

Selskapet er landsdekkende med lokalisering og tilgjengelighet i Norges største byer og tettsteder. Eierskapet av kjedens medlemsbyråer er en kombinasjon av egeneide og kjedetilknyttede franchisetakere. TRAVELNETs forretningskonsept er forankret i høy faglig kompetanse, 24-timers tilgjengelighet, teknologisk innovasjon og en ekstraordinær høy servicegrad og derved ditto konkurransekraft.

2 nye byråer i 2019 er :

TRAVELMATE

Travelmates tre medarbeidere har reist i nærmere 100 land og har et stort nettverk av lokale samarbeidspartnere innenfor og utenfor allfarvei. De bruker all erfaring for å sy sammen unike reiseopplevelser for sine kunder og vokser for tiden mest innen skoleturer og krevende flyreiser over hele verden. De er jevnlig ut på tur for å teste flyselskaper, flyplasser, flyseter mm. for å gi en unik reiserådgiving til glede for sine kunder.

ORKIDEEKSPRESSEN

OrkideEkspressen har siden oppstarten i 1982 opparbeidet seg til å bli en av Norges fremste spesialister på skreddersydde ferie- og opplevelsesreiser til et utvalg eksotiske reisemål. Turoperatøren er blant de største i landet på pakkereiser til Asia med rutefly, og kan samtidig tilby reiser til spennende reisemål i Afrika og Sør-Amerika.

Med et fokus på kvalitet i alle ledd tilbyr OrkideEkspressen håndplukkede hoteller på flere av sine feriemål, fra mindre boutiquehoteller til det ypperste i luksus. Med sine samarbeidspartnere verden over, kan turoperatøren ikke minst tilby spennende muligheter for kombinasjonsreiser, utflukter og autentiske opplevelser. Etter som hver reise tilpasses individuelt, legger turoperatøren stor vekt på at du som reisende skal få en så god og unik reiseopplevelse som mulig.

OrkideEkspressen kan også tilby innholdsrike gruppereiser med faste avganger til flere av sine reisemål.