Prisen inkluderer: Minimer

Denne turen med Hurtigruten blir beskrevet som "Verdens vakreste sjøreise" av Lonely Planet. Bli med fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen på 12 dager. Du besøker 34 havner og legger bak deg over 2 500 nautiske mil. Med andre ord, du utforsker det meste av hva den fantastiske kysten vår har å by på. Få en unik opplevelse, uansett når på året du reiser – det dramatiske landskapet og dyrelivet vil vekke eventyreren i deg. 22 av havnene ligger nord for polarsirkelen, og du får mulighet til å delta på utflukter som skreddersydd for alle typer aktivitetsnivå. Det går glipp av på turen nordover på nattestid, får du oppleve i dagslys når vi seiler sørover igjen.

 

KAMPANJEPRIS I 2018
Bestill hos før 19 februar og spar opptil 20% på alle reiser langs norskekysten over 5 døgn i 2018.

Priseksempel vinter:
Trondheim - Kirkenes - Trondheim fra kr 6463.-

Priseks. gjelder pr. person når min. to deler innvendig lugar på strekningen Trondheim - Trondheim med avreise i november 2018.
Helpensjon inkludert. Ord. pris 8,078,– pr. person.

Les mer

Priseksempel sommer:
Trondheim - Kirkenes - Trondheim fra kr 14535.- 
Priseks. gjelder pr. person når min. to deler innvendig lugar på strekningen Trondheim-Trondheim med avreise i juni 2018.
Helpensjon inkludert. Ord. pris 18,169,– pr. person.

Les mer

 
Kontakt våre Hurtigrute eksperter:
ferie.tt@travelnet.no eller 73 88 41 95

            
     Hva gjør turen spesiell? Minimer

     Du kan ta "Den klassiske rundturen" Bergen - Kirkenes - Bergen:
     For mange er Norge blant de vakreste landene i verden. En 12-dagers reise langs den spektakulære kysten vår er i stor grad med på å bekrefte det. Vi legger bak oss 2500 nautiske mil og underveis kan du velge mellom over 90 utflukter, og være med på fotturer og aktiviteter ledet av ekspedisjonsteamet om bord.

     Ta kontakt med våre Hurtigrute eksperter:
     ferie.tt@travelnet.no  73 88 41 95